100 % suomalainen yrttiteesarja!

100 % suomalainen yrttiteesarja!

Nyt voit nauttia luonnon parhaista antimista ympäri vuoden - Teen muodossa!

Olemme Nordqvistilla lanseeranneet Suomen suomalaisimman yrttiteesarjan. Raaka-aineet ovat kasvatettu raikkaassa kotimaan luonnossa ja kerätty suurella sydämellä tuomaan arkeesi maukkaita teehetkiä.
Tuoteperheeseen kuuluu HAVU, HERTTA ja WÄINÖ yrttijuomat, jotka sisältävät seuraavia tarkkaan valittuja makuyhdistelmiä: 
HAVU- nokkonen, kuusenkerkkä, männyn neulanen, karpalo
 HERTTA- maitohorsma, kamomilla & kanervan kukka
 WÄINÖ- Hilla, nokkonen, väinönputken lehti- ja juuri, puna-apila 
 Mikä makuyhdistelmä hivelee sinun makunystyröitäsi? 

Mikä tekee tuotteesta 100% suomalaisen? 

 Yrtit ovat kasvatettu yhteistyössä kotimaisten viljelijöiden kanssa. Villinä kasvaneet yritit sekä marjat ovat kerätty suomalaisista metsistä. Tuotteiden makuyhdistelmät ovat tarkkaan harkittuja reseptejä, jotka ovat valmistettu Nurmijärven tehtaan omassa laboratoriossa.
Tuote on saanut ympärilleen Suomessa suunnitellun ja tuotetun pakkauksen, jonka sisältö on pakattu Nurmijärven tehtaalla. Tuore on Avainlippu-merkitty, joka viestii luotettavasta suomalaisesta alkuperästä.

Vastuullisesti tuotettua teetä

Maapallon hyvinvointi on meille tärkeä asia. Otamme askeleita kohti kestävää kehitystä käyttämällä teen tuotantoon uusiutuvaa energiaa sekä valmistamalla teepussimme 100% biohajoavasta materiaalista. Laatikon, suojakuoren ja suokakuoren voit laittaa kartonkikierrätykseen ja teepussin biojätteeseen.

Valovoimaisia ja hyvän olon teehetkiä!