Nordqvistin Luonnon teesarja uudistui!

Nordqvistin Luonnon teesarja uudistui!

Tiesitkö, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa teelaatuihin? Asiakkaiden palautteet ja toiveet ovat meille tärkeitä, joten kuuntelimme jälleen toivoitanne  - Uudistimme suositun Luonnon teesarjan maut ja pakkauksen, vastuullisia raaka-aineita muuttamatta! Nyt luonnon teet löytyvät tyylikkäässä pystypakkauksessa, entistäkin raikkaammaalla ulkoasulla! Lisäsimme sarjaan toivottuja maustamattomia teelaatuja sekä kofeiinittomia vaihtoehtoja kuten Viileän luomumintun. 

Sarja täydentyi kahdella uudella toivotulla tuotteella, maustamattomalla vihreällä ja mustalla luomuteellä, Reippaalla ja Vehreällä.

Jokainen teenystävä voi löytää sarjasta mieluisensa teemaun, monipuolisen valikoiman vuoksi. Ja mikä parasta, teesarja on hyväksi luonnolle. 

Vastuullisesti tuotettua teetä

Nurmijärvellä valmistetut Luonnon teet ovat yhdistelmä luomu- ja Reilun kaupan raaka-aineita, vastuullisesti tuotettuja makuja sekä suomalaista ammattitaitoa. Reilun kaupan sekä Luomu-sertifioinnin lisäksi tuotteilla on Avainlippu-merkki, joka kertoo niiden suomalaisesta alkuperästä. Nordqvistin, Suomessa valmistetut teet, ovat hiilijalanjälkihyvitettyjä niiden koko elinkaaren ajalta aina teen viljelystä, kierrätykseen asti. Emme siis kompensoi vaan omia päästöjämme vaan hyvitämme myös kuluttajan osuuden. Voit lukea hiilineutraliudesta ja vastuullisuudesta lisää täältä