4 kpl perunarieskoja (vaihdettavissa gluteenittomiksi)
1 pkt (200g) vegaanista paprikatuorejuustoa
4 salaatinlehteä
2 porkkanaa
1 pieni punakaali
yrttejä (esimerkiksi minttua tai korjanteria)
Koristeluun
1 chili
nippu yrttejä
OHJEET
1. Levitä paprikatuorejuusto rieskoille.
2. Leikkaa punakaalista ja porkkanasta sopivan kokoisia viipaleita. Viipaloi myös chili sekä yrtit.
3. Jaa punakaali, porkkanat ja salaatinlehdet rieskojen päälle. Rullaa tiukoiksi rulliksi. Jos on aikaa, anna rieskojen vetäytyä vähintään 15 minuuttia.
4. Leikkaa rieskat puoliksi ja koristele haluamillasi yrteillä sekä ohuilla chiliviipaleilla. Tarjoile ja nauti!
Rieskarullan makupariksi valikoituu tietysti raikkaat Havu, Hertta ja Wäinö yrttijuomat. Rieskurullan raaka-aineet korostavat yrttiteen moninaisia makuvivahteita.
Nordqvistille vastuullinen toiminta ympäristöä ja sen hyvinvointia koskevissa asioissa on ensisijaisen tärkeää. Tuotteissamme hyödynnämme ekologisia materiaalivaihtoehtoja.
Huolehdimme tuotteidemme raaka-aineiden laadusta ja vaadimme sosiaalisen vastuun sertifikaatin kaikilta toimijoiltamme. Aiheesta lisää vastuullisuusraportissamme.