VIVAHTEIKAS JA TÄYTELÄINEN NORDQVIST BLEND NO 1

VIVAHTEIKAS JA TÄYTELÄINEN NORDQVIST BLEND NO 1

Ilo mustan teen ystäville - Esittelemme ylpeänä: Blend No 1

Klassista teetä, joka ylittää odotuksesi

Tervetuloa maailmaan, jossa laatu ja perinne kohtaavat. Blend No 1 on ainutlaatuinen mustan teen sekoitus, joka tarjoaa aistillisen teehetken jokaisella kupillisellaan. Tämä tee on sekoitus huolellisesti valikoituja teenlehtiä ja hienostuneita makuyhdistelmiä ja on todellinen makunautinto kaikille, jotka arvostavat laadukasta teekokemusta.

Miksi Blend No 1 on niin erinomainen?

  1. Laadukkaat raaka-aineet: Käytämme vain parhaita mustan teen lehtiä, jotka on huolellisesti valittu ja käsin poimittu. Laadukkaat raaka-aineet takaavat rikkaan ja täyteläisen maun.

  2. Hienostunut sekoitus: Blend No 1 on taidolla sekoitettu eri maiden parhaista teelehdistä, jotta saat ainutlaatuisen maun ja joka on tasapainoinen ja houkutteleva.

  3. Vastuullisuus: Olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme ovat eettisesti tuotettuja ja ympäristöystävällisiä. Kunnioitamme sekä luontoa, että teeviljelijöitä.

Tee hetkestäsi elämys

Jokainen kuppi Blend No 1 -teetä on tilaisuus nauttia juuri tästä hetkestä. Sen rikas aromi ja täyteläinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niin aamiaiselle, kuin iltapäiväteellekin. Riippumatta siitä, nautitko sen kuumana tai jäähdytettynä, se vie sinut matkalle, joka herättää aistisi ja rauhoittaa mielen.

Nauti Blend No 1 ja huomaat, miksi se on monien teeasiantuntijoiden suosikki. Tervetuloa nauttimaan aitoa makuelämystä Blend No 1 -teen parissa.

Tee hetkestä elämys – Blend No 1

Hyvän teen valmistaminen:

Muutamalla perussäännöllä pääseen jo pitkälle ja voi nauttia laadukkaasta teestä parhaalla mahdollisella tavalla.

Puhdas, raikas vesi on hyvän teen perusta. Kiehauta vesi n. 80-90 asteiseksi. Mittaa teesuotimeen yksi teelusikallinen teetä kuppia kohden. Kaada kiehunut vesi teelehdille. Sulje kannun kansi ja anna lehtien hautua rauhassa mieltymyksesi mukaan 1-5 minuuttia. Poista teelehdet juomasta. Hämmennä kevyesti ennen tarjoilua ja nauti.