Marttojen teehetki

Marttojen teehetki

Tee Hetki-tapahtuman järjestäminen, Martta järjestön kanssa on suuri kunnia. Meille Nordqvistille on tärkeätä tehdä yhteistyötä sellaisten järjestöjen kanssa, jotka jakavat samat arvot, kuin me.  Tee hetki- tapahtuman on tarkoitus esitellä Martta järjestöä ja saada uusia jäseniä, mikäpäs tähän hetkeen sopisi muuta kuin kuppi teetä ja pienet teeleivonnaiset. Tätä yhteistyötä varten olemme luoneet, Martta Tee Hetki- tuotepaketin. Tässä paketissa yhdistyvät kaikki Nordqvistin suosituimmat teet. Mukana on myös Teekirja, jonka on kirjoittamisessa Nordqvistin perustaja, Sirpa Nordqvist on suuresti ollut mukana. Kirjassa on myös maistuvia teereseptejä.

Tee hetkestä elämys- tietopaketti

Martta Tee Hetki- pakettiin kuuluu:

Blend N1 on ammattimaisen työn tuloksena syntynyt Blend No1 teesekoitus on rikas ja runsas maustamaton musta lehtitee, jonka luonne on täyteläinen ja monivivahteinen. Maailman monipuolisista teelaaduista huolellisesti koostettu tasapainoinen teesekoitus sopii mainiosti nautittavaksi niin arjessa. Tee on Rainforest Alliance-sertifioitua.

Japanilainen Sencha-tee on vihreän teen aatelia, jota jokaisen vihreän teen ystävän tulisi ehdottomasti maistaa. Japan Sencha on maustamaton vihreä tee.

Suomi tee: Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kehitetty ja Suomessa valmistettu musta tee, jonka makumaailma sekä ulkoasu ovat syntyneet suomalaisen luonnon ja maiseman innoittamina

Keisarin Morsian on pysynyt klassikkona jo sukupolvien ajan. Nordqvistin perinteinen resepti pohjautuu laadukkaaseen mustaan teehen sekä raikkaisiin kvittenhedelmän ja mustaseljan aromeihin.

Nippon Green on Nordqvistin suosituin, vihreä tee on raikas yhdistelmä mansikkaa, sitruunaa ja vanilijaa. Sopii erinomaisesti myös jääteeksi.

Hertta yrttitee: Tästä pakkauksesta löydät 100 % Suomessa kasvaneita puhtaita yrttejä. Huolella valittujen yrttien makuyhdistelmät tuovat parhaat antimensa juuri sinun kuppiisi. Yrtit on pakattu Nurmijärvellä.

Uni-Jukka-rooibos yrttijuoma on rauhoittava ja samalla ihanan makuinen.

Mukana on myös käteviä paperisia suodattimia, joiden paperi on huokoisia ja jota voit käyttää kuten pussiteetä. Nämä ovat tietenkin kompostoitavia.

Marttojen teepaketti

Marttojen ja Nordqvistin yhteistyö tuo yhteen n. 170 v tietoa ja taitoa.

Tee ja aito intohimo elämäntapojen kehittämiseen, luovat täydellisin pohjan uudessa yhteisessä tarinassamme. Tämä yhteistyö avaa oven tuoreille näkökulmille ja yhdessä voimme rakentaa parempaa tulevaisuutta, niin perinteitä kunnioittaen kuin uutta luoden.

Meillä on myös suuri kunnia, että toimitusjohtajaamme Riku Nordqvistia on pyydetty puhumaan Martat 125 vuotta- juhlagaalaan Tampereelle.

”Tee Hetkestä Elämys”® Tätä slogania me Nordqvistilaiset toteutamme työssämme, joka päivä!